Etusivu Uutuudet Info Tilausohjeet Toivekorut Galleria

Yhteydenotot

Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen
tiana.ex@gmail.com

Tuoteryhmät

AVAINNAUHAT
HEIJASTIMET
KAULAKORUT
KIRJANMERKIT
KORVAKORUT
KORVAKORUT, HERKKU
KORVAKORUT, NAPPI
LASTEN KORUT
MASKOTIT
RANNEKORUT
VIINILASIMERKIT

Koruinfo

Materiaalit
Mitat
Korujen suojaaminen

Tiana X somessa

Facebook.com/tianaex

Instagram.com/tiana_ex

Tilausohjeet ja toimitusehdot


Tilaaminen

Jos kiinnostut koruista, laita sähköpostiviesti osoitteeseen tiana.ex@gmail.com. Ilmoita korujen tilausnumerot, haluamasi kappalemäärät ja osoitetietosi. Saat viestinä postikulut sisältävän kokonaissumman ja maksuohjeet. Osoitetiedot tallennetaan kuitteihin/laskuihin kirjanpitoa varten. Niitä ei anneta muiden tahojen käyttöön, etkä päädy automaattisesti postituslistoille.


Toimituskulut

Korujen hintaan lisätään painon mukaiset toimituskulut, joista saat tiedot sähköpostilla.


Maksaminen ja postitus

Maksu suoritetaan etukäteen tilisiirtona. Saat sähköpostitse maksutiedot. Maksu tulee suorittaa kahden vuorokauden kuluessa maksutietojen toimituksesta. Mikäli maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä, korut palautuvat myyntiin ja tilaus tulee tehdä uudelleen.

Tilauksesi postitetaan maksun tultua tilille parissa päivässä ilmoitettuja loma-aikoja lukuun ottamatta. Force majeure -tilanteista (postin toiminta, sairastuminen tms.), jotka vaikuttavat toimitusaikoihin pyritään ilmoittamaan tilaajalle pikaisesti sähköpostilla.


Palautus/hyvitys

Korut kuvataan aina mahdollisimman tarkkaan, jotta mm. väristä ei jäisi epäselvyyttä. Mikäli kuitenkin toteat, että haluat palauttaa korun, ota välittömästi yhteyttä toimituksen jälkeen, viimeistään viikon kuluessa. Saat palautusohjeet sähköpostitse.

Palautettujen tuotteiden hinta hyvitetään yksityisasiakkaalle. Postituskuluja ei palauteta. Myös paluupostituksen asiakas maksaa itse. Palautettavan korun tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan eli myyntikunnossa.

Palautusoikeutta ei ole alennustuotteilla, korvakoruilla hygieniasyistä, eikä myöskään erillisestä tilauksesta tehdyillä koruilla, jotka on tehty asiakkaan toiveen mukaan. Toivekoruista lähetetään tilaajalle aina ensin kuva sähköpostitse hyväksymistä varten.

Mikäli saamasi koru on rikki heti saadessasi sen, ota siitä kuva ja lähetä se sähköpostilla viikon sisällä toimituksesta, niin selvitetään joko korjaus tai korvaavan tuotteen lähetys. Mikäli kyseessä on kuljetuksessa tapahtunut rikkoutuminen eli pakkaus on rikki, ota välittömästi yhteyttä Postiin.


Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaiden on mahdollista saada useamman korun tilauksensa myös laskulla. Tiana X:n myyntitoiminta on harrasteluontoista ja vähäistä (myynnin ALV-raja ei ylity), joten laskujen ALV on 0%.


Tilauksesta tehtävät toivekorut

Tarvittaessa koruja voidaan tehdä myös tilaajan omien toiveiden mukaan. Tilauskoruista voi lukea lisää sivulta Toivekorut. Tilauksesta on tehty mm. useampia hääkoruja morsiamille ja kaasoille. Jos korut tarvitaan tiettyyn päivään mennessä, otathan yhteyttä jo hyvissä ajoin ja ilmoita viestissä toivottu päivämäärä.


Korujen korjaaminen

Korut ovat normaalikäytössä kestäviä, mutta mikäli koru katkeaa esim. kiinnijäämisestä aiheutuvan nykäisyn takia, se voidaan korjata maksusta. Ota yhteyttä osoitteeseen tiana.ex@gmail.com. Kerro mikä osa on rikkoontunut ja tarvitsetko lisäosia, niin saat hinta-arvion.

Kuvat © Tiana X - Webdesign Tiia Harjulampi