Etusivu Uutuudet Info Tilausohjeet Toivekorut Galleria

Yhteydenotot

Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen
tiana.ex@gmail.com

Tuoteryhmät

AVAINNAUHAT
HEIJASTIMET
KAULAKORUT
KIRJANMERKIT
KORVAKORUT
KORVAKORUT, HERKKU
KORVAKORUT, NAPPI
LASTEN KORUT
MASKOTIT
RANNEKORUT
VIINILASIMERKIT

Koruinfo

Materiaalit
Mitat
Korujen suojaaminen

Tiana X somessa

Facebook.com/tianaex

Instagram.com/tiana_ex

Tiana X

Konvehti

Tilausnro:
5-057-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Avainnauha on tehty kestävään, vahattuun puuvillanaruun. Materiaalina on käytetty maalattuja puuhelmiä, akryylihelmiä sekä avainlukkoa. Nauhan pituus on noin 85cm. Korussa on mukana irroitettava suklaakonvehtiriipus, joka on tehty kuopiolaisena käsityönä polymeerimassasta.

Hinta: 17,50€


Tiana X
Tiana X

Putkilaku

Tilausnro:
5-051-1 (Salmiakkilaku) - Saatavuus 2 kpl
5-051-2 (Vihreä laku) - Saatavuus 1 kpl

Info: Avainnauha on tehty kestävään, vahattuun puuvillanaruun. Materiaalina on käytetty maalattuja puuhelmiä sekä avainlukkoa. Nauhan pituus on noin 85cm. Korussa on mukana irroitettava lakuriipus, joka on tehty kuopiolaisena käsityönä polymeerimassasta.

Hinta: 17,00€


Tiana X
Tiana X Tiana X

Laku

Tilausnro:
5-013-1 (Ruskea laku) - Saatavuus 1 kpl
5-013-2 (Oranssi laku) - Saatavuus 2 kpl
5-013-3 (Pinkki laku) - Saatavuus 1 kpl

Info: Avainnauha on tehty kestävään, vahattuun puuvillanaruun. Materiaalina on käytetty maalattuja puuhelmiä sekä avainlukkoa. Nauhan pituus on noin 85cm. Väreinä on käytetty mustan ja valkoisen lisäksi ruskeaa, oranssia tai fuksiaa. Korussa on mukana irroitettava lakuriipus, joka on tehty kuopiolaisena käsityönä polymeerimassasta.

Hinta: 17,00€


Tiana X

Selfie

Tilausnro:
5-050-1 - Saatavuus 1 kpl

Info: Avainnauha on tehty kestävään, vahattuun puuvillanaruun. Materiaalina on käytetty maalattuja puuhelmiä sekä avainlukkoa. Nauhan pituus on noin 85cm. Väreinä on käytetty fuksiaa, vaaleanpunaista, beigeä ja mustaa. Korussa on mukana irroitettava maatuskariipus.

Hinta: 17,00€


Tiana X
Tiana X

Artya

Tilausnro:
5-046-1 (Sininen) - Saatavuus 1 kpl
5-046-2 (Pinkki) - Saatavuus 0

Info: Avainnauha on tehty kestävään, vahattuun puuvillanaruun. Materiaalina on käytetty maalattuja puuhelmiä sekä avainlukkoa. Nauhan pituus on noin 85cm. Korusta on kaksi eri sävyistä versiota, joissa väreinä on käytetty beigen, keltaisen ja mustan lisäksi sinisen tai pinkin sävyjä. Korussa on mukana irroitettava maatuskariipus.

Hinta: 17,00€


Tiana X

Herra Huu

Tilausnro:
5-036-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Avainnauha on tehty kestävään, vahattuun puuvillanaruun. Materiaalina on käytetty maalattuja puuhelmiä sekä avainlukkoa. Nauhan pituus on noin 85cm. Väreinä on käytetty oranssia, punaista, keltaista ja ruskeaa. Korussa on mukana irroitettava pöllöriipus, joka on tehty Tiana X:n omana käsityönä polymeerimassasta.

Hinta: 17,00€


Tiana X

IltaHUUto

Tilausnro:
5-035-1 - Saatavuus 1 kpl

Info: Avainnauha on tehty kestävään, vahattuun puuvillanaruun. Materiaalina on käytetty maalattuja puuhelmiä sekä avainlukkoa. Nauhan pituus on noin 85cm. Väreinä on käytetty vaaleanvihreää, ruskeaa ja beigeä. Korussa on mukana irroitettava pöllöriipus, joka on tehty Tiana X:n omana käsityönä polymeerimassasta.

Hinta: 17,00€


Tiana X
Tiana X Tiana X

Huu-Am-I

Tilausnro:
5-040-1 (Vaaleanpunainen) - Saatavuus 2 kpl
5-040-2 (Vihreä) - Saatavuus 1 kpl
5-040-3 (Violetti) - Saatavuus 1 kpl

Info: Avainnauha on tehty kestävään, vahattuun puuvillanaruun. Materiaalina on käytetty maalattuja puuhelmiä sekä avainlukkoa. Nauhan pituus on noin 85cm. Korusta on kolme eri versiota, joissa värit vaihtelevat. Korussa on mukana irroitettava pöllöriipus, joka on tehty Tiana X:n omana käsityönä polymeerimassasta.

Hinta: 17,00€


Kuvat © Tiana X - Webdesign Tiia Harjulampi