Etusivu Uutuudet Info Tilausohjeet Toivekorut Galleria

Yhteydenotot

Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen
tiana.ex@gmail.com

Tuoteryhmät

Avainnauhat
Kaulakorut
Kirjanmerkit
Korvakorut
Korvakorut, HERKKU
Lasten korut
Maskotit
Nilkkakorut
Rannekorut
USB-/kännykkäkorut
Viinilasimerkit

Koruinfo

Materiaalit
Mitat
Korujen suojaaminen

Tiana X somessa

Facebook.com/tianaex

Instagram.com/tiana_ex

Joustavat kaulakorut


Mumma, jousto

Tilausnro:
1-078-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat polymeerimassa, puu ja joustava puuvillanauha. Koru on lukoton. Nauhan pituus on n. 42 cm ja riipuksen halkaisija 4 cm. Riipus on valmistettu ja maalattu Tiana X:n omana käsityönä. Riipuksen taustaväri on musta ja kuvio on pääasiassa roosan ja vihreän sävyinen. Korussa käytetyt puuhelmet ovat laadukkaita, eurooppalaisia Preciosa-helmiä.

Hinta: 15,00€

Tiana X


Kevyt korento

Tilausnro:
1-075-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat Preciosan puuhelmet ja akryyli. Koru on tehty joustavaan puuvillanauhaan. Korun väri on sininen ja pituus on n. 45 cm. Riipuksena on metallinen korento.

Hinta: 8,50€

Tiana X


Keiju

Tilausnro:
1-048-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat Preciosan puuhelmet ja akryyli. Koru on tehty joustavaan puuvillanauhaan. Korun väri on vihreä ja pituus on n. 47 cm. Riipuksena on metallinen keiju.

Hinta: 8,50€

Tiana X


Glassy Jo

Tilausnro:
1-074-1 - Saatavuus 1 kpl

Info: Materiaalit ovat lasi ja kivi. Koru on tehty joustavaan puuvillanauhaan. Korun väri on vihertävän ruskea ja pituus on n. 43 cm. Suurten helmien vuoksi koru on painavahko. Tämä koru on uniikki eli sitä ei ole mahdollista valmistaa lisää täysin samanlaisena, koska se sisältää yksityisen brittiläisen helmivalmistajan helmiä, joita ei enää saada lisää.

Hinta: 20,00€

Tiana X
Tiana X


Petunia

Tilausnro:
1-073-1 - Saatavuus 1 kpl

Info: Materiaalit ovat kivi (howliitti, dragon vein), akryyli ja metalli. Koru on tehty joustavaan puuvillanauhaan. Koru on pääasiassa vihreä. Korun pituus on n. 47 cm.

Hinta: 16,00€

Tiana X
Tiana X


Mira

Tilausnro:
1-072-1 - Saatavuus 1 kpl

Info: Materiaalit ovat kivi (howliitti), akryyli ja metalli. Koru on tehty joustavaan puuvillanauhaan. Koru on pääasiassa turkoosi. Korun pituus on n. 45 cm.

Hinta: 16,00€

Tiana X
Tiana X


Muistaos

Tilausnro:
1-071-1 - Saatavuus 1 kpl

Info: Päämateriaali on lasi. Koru on tehty joustavaan puuvillanauhaan. Koru on pääasiassa musta, mutta mukana on myös ruskeita, harmaita, punertavia ja violetteja helmiä. Korun pituus on n. 49 cm. Suurten helmien vuoksi koru on painavahko. Tämä koru on uniikki eli sitä ei ole mahdollista valmistaa lisää täysin samanlaisena, koska se sisältää osittain yksityisen brittiläisen helmivalmistajan helmiä, joita ei enää saada lisää.

Hinta: 20,00€

Tiana X
Tiana X


Flora-lux

Tilausnro:
1-070-1 - Saatavuus 1 kpl

Info: Materiaalit ovat puu, metalli ja polymeerimassa. Koru on tehty joustavaan puuvillanauhaan. Helmet ovat laadukkaita Preciosan puuhelmiä ja kukkariipus on Tiana X:n omaa käsityötä. Koru on pääasiassa mustavalkoinen, mutta mukana on myös muutama metallihelmi. Korun pituus on n. 60 cm.

Hinta: 19,50€

Tiana X


Flora

Tilausnro:
1-069-1 (Pinkki) - Saatavuus 1 kpl
1-069-2 (Turkoosi) - Saatavuus 1 kpl

Info: Materiaalit ovat puu ja polymeerimassa. Koru on tehty joustavaan puuvillanauhaan. Helmet ovat laadukkaita Preciosan puuhelmiä ja kukkariipus on Tiana X:n omaa käsityötä. Koru on pääasiassa mustavalkoinen, mutta suurimmat helmet ovat pinkkejä tai turkooseja. Korun pituus on n. 45 cm.

Hinta: 11,00€

Tiana X
Tiana X


Kuvat © Tiana X - Webdesign Tiia Harjulampi