Etusivu Uutuudet Info Tilausohjeet Toivekorut Galleria

Yhteydenotot

Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen
tiana.ex@gmail.com

Tuoteryhmät

Avainnauhat
Kaulakorut
Kirjanmerkit
Korvakorut
Korvakorut, HERKKU
Lasten korut
Maskotit
Nilkkakorut
Rannekorut
USB-/kännykkäkorut
Viinilasimerkit

Koruinfo

Materiaalit
Mitat
Korujen suojaaminen

Tiana X somessa

Facebook.com/tianaex

Instagram.com/tiana_ex

Ketjukorut


Armas

Tilausnro:
1-020-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat polymeerimassa ja hopeoitu metalli. Koru on lukoton. Ketjun pituus on n. 74 cm ja riipuksen mitta 5 x 5 cm. Riipus on valmistettu ja maalattu Tiana X:n omana käsityönä. Riipuksen taustaväri on vaaleanpunainen ja kuvio on pääasiassa vaaleanpunaisen ja lilan sävyinen.

Hinta: 12,50€

Tiana X
Tiana X


Lotus

Tilausnro:
1-077-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat polymeerimassa ja hopeoitu metalli. Koru on lukoton. Ketjun pituus on n. 74 cm ja riipuksen halkaisija 4 cm. Riipus on valmistettu ja maalattu Tiana X:n omana käsityönä. Riipuksen taustaväri on ruskea ja kuvio on pääasiassa violetin ja vihreän sävyinen.

Hinta: 12,50€

Tiana X


Auringonkukka

Tilausnro:
1-076-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat polymeerimassa ja hopeoitu metalli. Koru on lukoton. Ketjun pituus on n. 74 cm ja riipuksen halkaisija 4 cm. Riipus on valmistettu ja maalattu Tiana X:n omana käsityönä. Riipuksen taustaväri on tummanruskea ja kuvio on pääasiassa keltaisen ja vihreän sävyinen.

Hinta: 12,50€

Tiana X


Mumma

Tilausnro:
1-065-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat polymeerimassa ja hopeoitu metalli. Koru on lukoton. Ketjun pituus on n. 74 cm ja riipuksen halkaisija 4 cm. Riipus on valmistettu ja maalattu Tiana X:n omana käsityönä. Riipuksen taustaväri on musta ja kuvio on pääasiassa roosan ja vihreän sävyinen.

Hinta: 12,50€

Tiana X


Uljas

Tilausnro:
1-010-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat polymeerimassa ja hopeoitu metalli. Koru on lukoton. Ketjun pituus on n. 74 cm ja riipuksen mitta 5 x 5 cm. Riipus on valmistettu ja maalattu Tiana X:n omana käsityönä. Riipuksen taustaväri on tummansininen ja kuvio on pääasiassa sinisen ja keltaisen sävyinen.

Hinta: 12,50€

Tiana X
Tiana X


Kuvat © Tiana X - Webdesign Tiia Harjulampi