Etusivu Uutuudet Info Tilausohjeet Toivekorut Galleria

Yhteydenotot

Tilaukset ja tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen
tiana.ex@gmail.com

Tuoteryhmät

AVAINNAUHAT
HEIJASTIMET
KAULAKORUT
KIRJANMERKIT
KORVAKORUT
KORVAKORUT, HERKKU
KORVAKORUT, NAPPI
LASTEN KORUT
MASKOTIT
RANNEKORUT
VIINILASIMERKIT

Koruinfo

Materiaalit
Mitat
Korujen suojaaminen

Tiana X somessa

Facebook.com/tianaex

Instagram.com/tiana_ex

Tiana X

Rakkaudella

Tilausnro:
11-010-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat puu, metalli ja akryyli. Koru on tehty joustavaan puuvillalankaan. Helminä on käytetty Preciosan puuhelmiä sekä herkullisen värisiä akryylihelmiä. Riipus on metallinen sydän, jossa lukee "Made with love". Korun pituus on n. 39cm ja se on väriltään punasävyinen. Koru on tarkoitettu n. 3-12-vuotiaille lapsille.

Hinta: 10,50€


Tiana X

Frozen

Tilausnro:
11-009-1 - Saatavuus 2 kpl

Info: Materiaalit ovat puu, metalli ja akryyli. Koru on tehty joustavaan puuvillalankaan. Helminä on käytetty Preciosan puuhelmiä sekä herkullisen värisiä akryylihelmiä. Riipus on metallinen lumihiutale. Korun pituus on n. 39cm ja se on väriltään sininen. Koru on tarkoitettu n. 3-12-vuotiaille lapsille.

Hinta: 8,50€


Tiana X

Lento

Tilausnro:
11-007-1 - Saatavuus 1 kpl

Info: Materiaalit ovat puu, metalli ja akryyli. Koru on tehty joustavaan puuvillalankaan. Helminä on käytetty Preciosan puuhelmiä sekä herkullisen värisiä akryylihelmiä. Riipus on metallinen perhonen. Korun pituus on n. 39cm ja se on väriltään liila. Koru on tarkoitettu n. 3-12-vuotiaille lapsille.

Hinta: 8,50€


Tiana X
Tiana X

Keiju

Tilausnro:
11-006-1 (Vihreä) - Saatavuus 1 kpl
11-006-2 (Keltainen) - Saatavuus 1 kpl

Info: Materiaalit ovat puu, metalli ja akryyli. Koru on tehty joustavaan puuvillalankaan. Helminä on käytetty Preciosan puuhelmiä sekä herkullisen värisiä akryylihelmiä. Riipus on metallinen keiju. Korun pituus on 39cm ja siitä on keksi eri väristä versiota, vihreä ja keltainen. Koru on tarkoitettu n. 3-12-vuotiaille lapsille.

Hinta: 8,50€


Tiana X

Kevyt laku

Tilausnro:
11-004-1 (Pinkki) - Saatavuus 1 kpl

Info: Päämateriaalit ovat puu ja akryyli. Koru on tehty joustavaan puuvillalankaan. Helminä on käytetty Preciosan puuhelmiä sekä herkullisen värisiä akryylihelmiä. Riipus on tehty polymeerimassasta Tiana X:n omana käsityönä. Korun pituus on 39cm ja siitä on keksi eri väristä versiota, pinkki ja turkoosi. Koru on tarkoitettu n. 3-12-vuotiaille lapsille.

Hinta: 8,50€


Tiana X

Iso laku

Tilausnro:
11-003-1 (Pinkki) - Saatavuus 1 setti

Info: Päämateriaalit ovat puu ja akryyli. Settiin kuuluu kaulakoru ja rannekoru. Korut on tehty joustavaan puuvillalankaan. Helminä on käytetty Preciosan puuhelmiä sekä herkullisen värisiä akryylihelmiä. Riipukset on tehty polymeerimassasta Tiana X:n omana käsityönä. Korut on tarkoitettu n. 3-12-vuotiaille lapsille.

Hinta: 20,00€


Tiana X
Tiana X - viinilasimerkit

Vaahtokarkki

Tilausnro:
11-002-1 (Vaaleanpunainen) - Saatavuus 1 setti
11-002-2 (Moniväri) - Saatavuus 0

Info: Päämateriaalit ovat puu ja akryyli. Settiin kuuluu kaulakoru ja rannekoru. Settejä on kaksi eri sävyistä. Korut on tehty joustavaan puuvillalankaan. Helminä on käytetty Preciosan puuhelmiä sekä herkullisen värisiä akryylihelmiä. Riipukset on tehty polymeerimassasta Tiana X:n omana käsityönä. Setistä on kaksi eri väristä versiota, vaaleanpunainen ja monivärinen. Korut on tarkoitettu n. 3-12-vuotiaille lapsille.

Hinta: 17,00€


Kuvat © Tiana X - Webdesign Tiia Harjulampi